Hajóutak az Azamara Club Cruises fedélzetén, azaz minden ami Azamara

2007-ben alakult Azamara Cruises az egyik legújabb név a luxus hajózás piacán, egzotikus és egyedülálló útvonalakat kínálva csodás Földünk szinte minden pontjára, mindazoknak, akik nemcsak látni, hanem megismerni is szeretnék a meglátogatott városokat. Számos kikötőben a hajó csak késő este hajózik el vagy akár több napot is eltölt, hogy Önnek minél több ideje legyen az adott hely minden titkát felfedezni. Az Azamara két kisebb méretű, egyenként 694 vendéget befogadó hajóit egy európai boutique hotelhez hasonlíthatnánk a kiemelkedő színvonalú kiszolgálás, „fine dining” étkezési lehetőségek és elegáns környezet alapján. Olyan kis kikötők felé is hajózhatunk, ahová a nagyobb hajók már nem „férnek” be.

Az Azamara büszke az áraira is, hiszen akár 15%-al kedvezőbben juthatunk hajóútjaihoz hasonló termékkombinációt kínáló vetélytársaihoz képest. A fedélzeteken, szabadon fogyaszthatunk ásványvizet, szénsavas üdítőitalokat tea és kávékülönlegességeket, fehér és vörösborokat ebédnél és vacsoránál. A szállodai illetve éttermi személyzet borravalóját valamint az önkiszolgáló mosoda használatát szintén tartalmazza az ár. Angol inas szolgálat jár minden suite kabinhoz.

Miért Azamara Club Cruises ?

  • Olyan kikötőkbe is eljuthatunk ahová más hajótársasággal nem, több késő esti kihajózás és több napos tartózkodások egy-egy kikötőben
  • Kiváló chefek és borfelszolgálók a fedélzeten, a fedélzeti éttermek felvehetik a versenyt bármely neves szárazföldi étteremmel.
  • Wellness programok segítségével feltöltheti testét-lelkét egyaránt
  • A kabinokban síkképernyős televíziók és Wi-Fi várják
  • A kabinok 93% rendelkezik tengeri kilátással
  • All- Inclusive árak

Kiknek ajánljuk?

  • Aktív utazóknak, akik valami különlegeset keresnek a luxus ötvözetében

Borravaló

A hajóút részvételi díja tartalmazza a hotel részleg és az éttermi személyzet borravalóját

Öltözködés

A fedélzeti öltözetet a hétköznapi –elegáns jelzővel írhatnánk le napközben, este pedig elegáns és alkalmi öltözet a követendő.

Desztinációk és Útvonalak

Amazonas

Antarktisz

Balti-tenger /Oroszország

Fekete-tenger

Brit-szigetek, Írország

Karib-szigetek

Közép-Amerika

Mediterrán térség

Nyugat-Európa

Ázsia

Mexikó

Vörös-tenger / Közel-Kelet

Skandinávia

Dél-Amerika

Transzatlanti hajóút

 

 Flotta

Azamara Quest

Azamara Journey

Azamara Pursuit