Miért éppen hajóút?

Mert...

 

Minden nap tengernyi új kaland

Képzeljük el, hogy az egyik nap éppen Rómát csodáljuk és másnap már Capri szigetét fedezzük fel, majd a következő nap kipihenheti magát a fedélzeten, hogy másnap már Mallorca híres katedrálisát tekinthesse ahol Gaudí nyomára bukkan és követi egészen Barcelonáig, majd elhajózik Monte Carlóba ahol kipróbálhatja szerencséjét . Időközben este csodás vacsorákon vesz részt ahol az ablakból nézheti a lemenő narancssárga napsugarakat a kék tenger hullámaiba tükröződve. Esténként színházba járva Las Vegasban érezheti magát, utána meg beülve az egyik bárba élő zene mellett a legkiválóbb italokból válogathat és ez még csak egy kis ízelítő. Ráadásul több ezer kalandos útvonal közül válogathat.

 

Kényelemes

A hajós körutak során csak egyszer kell kipakolni a kabinba a saját kabinjába valamint egyszer kell összepakolni, a hazautazáskor. Ellentétben az autóbuszos vagy repülős körúttal, ahol szinte naponta ki-be kell pakolni „bőröndből élni” és minden nap más-más szobában, szállodában aludni, a hajókon minden éjszaka ugyanabban a kényelmes ágyban hajthatja álomra a fejét és frissen ébredhet másnap egy újabb városba. Felejtse el a hajnali ébresztőket!

A hajóutak egy körút előnyeit magában hordozzák, de kényelmi szempontból felülmúlják azokat.Számos kabin kategória közül választhatunk igényünktől és pénztárcánktól függően.

 

Kimagasló ár-érték arány, kedvező árak

A tengeri körutak legjobb ár-érték arányt mutatnak a turisztikai piacon, összehasonlítva más szállodákkal és utazási csomagokkal.

A részvételi díj fejében sokkal több szolgáltatást kapunk, mint más csomagoknál. Nem utolsó szempont, hogy összességében árfekvésük is sokkal kedvezőbb.

A részvételi díj tartalmazza minden esetben: szállást a kiválasztott kabintípusban, utazást a hajón a meghatározott útvonalon, étkezéseket -teljes ellátást, korlátozott italfogyasztást (kávé, tea, víz, gyümölcslevek, gépi üdítőitalok) vagy "all inclusive" ellátást, mindez  hajótársaságokonként változó. Tartalmazza még a szórakoztató programokat napközben és este/ éjszaka, wellness, sport és fitness lehetőségeket, gyerek és tini programokat korcsoportok szerint, medencéket, Sauna, Jacuzzi, saját Kabin- Steward, saját foglalt asztalt minden este az étterembe saját pincérekkel, bőröndök kezelésével 

 

Szórakozási és pihenési lehetőségek széles tárháza

Az úszó szállodákban programok, szórakozási és energiafeltöltő lehetőségek széles kínálata várja Önöket. A hajóút folyamán össze lehet kapcsolni a pihenést az új kultúrák és városok megismerésével és szórakozással egyaránt.

Annak az esélye, hogy Ön unatkozzon, szinte ki van zárva, arra viszont számíthat, hogy egyszerre több helyen szeretne majd lenni, hiszen annyi lehetőség van, hogy nehéz sokszor a választás.

 

Változatos Fakultatív programok 

A kikötőkben számos fakultatív program közül választhatunk saját igényünknek megfelelően. Pár órás programoktól az egész napos programokig számos variáció várja.

A fakultatív programokat már itthon is lefoglalhatja, így a fedélzeten időt és energiát spórol meg, és elkerülheti, hogy a kiválasztott program beteljen mielőtt jelentkezni.

 

Szívélyes kiszolgálás, magas színvonalú szolgáltatások

Minden gondolatát lesi a személyzet és kívánsága a lehető legrövidebb időn belül teljesül.

Arra törekednek, hogy az Ön otthon érezhesse magát, felejthetetlen élményekkel térjen haza és visszatérő vendégként üdvözölhessék a fedélzeten.

 

Gasztronómiai élvezetek sora 

Az éttermekben kiváló chef-ek dolgoznak, akik a legnagyobb igényességgel állítják össze a naponta változó étlapot, és személyesen ellenőrzik az alapanyagok, ételek minőségét.

A különféle speciális éttermekben megismerkedhetünk a világ konyháival.

A fogyókúrát nem érdemes a hajóút dátumához igazítani 

 

Előfoglalási kedvezmények és akciók

A legjobb árat akkor kaphatjuk, ha jóval az indulás előtt lefoglaljuk hajóutunkat. Az árak a foglaltsággal lépcsőzetesen emelkednek, hasonlóan mint a fapados légitársaságok árai.

A kezdő ár, a bevezető ár, ezt a legtöbb hajótársaság más és más névvel illet, majd az ár egészen a teljes ár mértékéig nőhet, így minél hamarabb foglalunk, annál kedvezőbb árat kaphatunk.

Természetesen találunk akciókat is, amelyek általában közeli indulásokra szólnak, illetve ösztönzik a foglalást, ilyenkor viszont nem minden kabinkategória érhető el, ellentétben az előfoglalásnál, ahol még bizonyára az összes kabintípus választható.

 

Óriási gyerekkedvezmények, akár ingyen is utazhatnak 18 év alatt

Akár egy, kettő, három vagy esetleg több gyermeke van, a családosokat is megcélzó árpolitika segítségével kedvező ajánlatokat kaphatunk.

A két felnőttel együtt utazó gyerek (max 2) egy kabinban 2 felnőttel való elszállásolás esetén, a gyerekeknek sok esetben nem kell részvételi díjat fizetni, csupán a járulékos költségeket ( kikötői illeték,biztosítások) vagy éppen a részvételi díj töredékét. A gyerekkedvezmények hajótásaságanként változóak

A kedvezményes életkor: akár 18 év

 

Tervezhető

A hajóutakat a legtöbb esetben már másfél illetve két évvel az indulás előtt is lefoglalhatjuk, így Ön nyugodtan tervezhet.