Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Solemar Travel Utazási Iroda

Ismerj meg minket - Solemar Travel

Solemar Travel Kft.

Tel. / Fax: 66/326-200

Mobil: +36-30/402-0055

E-mail: info@solemartravel.hu

Cím: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 30. fsz.3

Engedélyszám: U-001282

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: Online ügyintézés 13:00-16:00

Személyes ügyfélfogadási idő: előre egyeztetett időpontban lehetséges

Időpontegyeztetés: +36-30/ 402-0055

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

Rólunk dióhéjban:

A hajózási láz minket már 20 évvel ezelőtt megfertőzött, de egy cseppet sem bánjuk, hiszen káros mellékhatásokkal nem járt, csupán tengernyi kalanddal gazdagodtunk.

Szenvedélyünket mi sem igazolja jobban, minthogy óceánjáróval bejártuk Földünk legszebb helyeit, így személyes tapasztalatokkal és információkkal rendelkezünk a hajózás különleges és egyedi világáról, a kulisszatitkokról valamint a behajózott tájakról.

Hosszasan tudunk mesélni Alaszkáról, a Hawaii- szigetekről, USA, Kanada és Mexikó keleti és nyugati partvárosairól, Bahamákról és Bermudákról, Közép-Amerika országairól, a Panama-csatornáról, a Karib-tenger szigeteiről, Afrika partjairól, a Vörös-tengerről a mediterrán térség kikötővárosairól és szigeteiről valamint valamennyi európai országról és fővárosról.

20 éves tapasztalatainkat hol utasként, hol a személyzet tagjaként bővítettük, valamint a turizmus különböző területein eltöltött további évek és tanulmányaink eredményeként régóta célként tűztük ki, hogy hozzájárulhassunk ahhoz, hogy megismertessük a hazai utazók széles körével  ezt a csodás utazási formát, mely napjainkban a leggyorsabban növekvő turisztikai ágazat és évente több millióan döntenek úgy, hogy jól megérdemelt szabadságukat egy hajó fedélzetén töltik, nem véletlenül. 

A visszatérő utasok száma folyamatosan emelkedik, hiszen sok esetben nehéz a hajóutaknál jobb ajánlatot találni

Hazánkban sajnos még mindig sok tévhittel találkozhatunk az óceánjárók világával kapcsolatban annak ellenére, hogy az elmúlt években egyre több figyelmet kapott ez az utazási forma. A hajóutak már nem tartoznak az elérhetetlennek hitt luxuskategóriába, hiszen ár-érték arányuk az egyik legjobb a turisztikai piacon. Minden életstílus, ízlés és érdeklődési kör igényeit kielégíti a hajózási ágazat, nem utolsó sorban biztonságosak, kényelmesek és szórakoztatóak, mely tulajdonságok együttese verhetetlen ajánlatok alapját képezik.

Több ezer hajóút közül választhatunk, mindenki számára létezik egy tökéletes hajótársaság, melyeknek megvan a saját stílusa, akár romantikára, szórakozásra, kalandra vagy pihenésre vágyunk.

Véleménye fontos számunkra!

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy az Önök igényeit a legjobban kiszolgálhassuk. Amennyiben  megosztaná velünk pozitív élményeit és ötleteit, kérjük, írja meg nekünk! A negatív jellegű építő kritikákat is szívesen fogadjuk!

 

 

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak.
Amennyiben áraink Euróban vannak feltüntetve (partnerirodáinktól kapott formában), az eurós árak forintban történő befizetése esetén az adott partneriroda bankjának napi deviza eladási árfolyamát vesszük alapul.

még töltünk