Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Solemar Travel Utazási Iroda

Foglalás lépésről lépésre

1. lépés - Árajánlatkérés

Amennyiben megtetszett egy vagy több hajóút, akkor kérje árajánlatunkat és a szabad kapacitások ellenőrzését amint lehet, melyet megtehet e-mailben, telefonon vagy akár faxon is, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Az árajánlat kérése nem jelent semmi elkötelezettséget, ezért minél hamarabb lépjen kapcsolatba velünk, hogy ne maradjon le az akciókról, kedvezményekről és több lehetéség közül választhasson.

A honlapunkon feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek, a hajótársaságok fenntartják a jogot a kedvezményes árak értesítés nélküli visszavonására. Az adott hajóútra vonatkozóan mindig a hajótársaság foglalási rendszerében közölt árak tekinthetőek érvényesnek (melyek akár naponta is változhatnak).

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően készített, konkrét hajóra, útvonalra és dátumra vonatkozó opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.

A közeli indulási dátumoknál a legtöbb hajótársaság nem engedélyezi az opciós foglalás lehetőségét, ilyenkor amennyiben le szeretné foglalni az adott hajóutat csak végleges foglalás készíthető. 

2. lépés – Választás, Opciós foglalás

A szabad helyek és pontos árak ismeretében könnyen kiválaszthatja a megfelelő hajóutat, ha esetleg nem tud választani, segíthetjük döntését, ismertetve az adott útvonalak illetve hajók jellegzetességeit. Amennyiben a hajóút kiválasztásra került, jelezze nekünk minél hamarabb, (hiszen az árak és szabad helyek gyorsan változhatnak) hogy elkészíthessük opciós előfoglalását, ezután megküldjük az utazási szerződést. A legtöbb esetben az opció pár napig van érvényben, az opció lejárati dátumáról minden esetben tájékoztatást adunk. Ritka esetben, vagy közeli indulásoknál előfordul, hogy opcióval már nem köthető le az adott kabin és hajóút, ilyenkor a lehető legkevesebb időnek kell eltelnie a foglalási szándék, a fizetés valamint az utazási szerződés aláírása között.

3. lépés – Foglalás megerősítése

Miután az előfoglalás elkészült, Önnek arról kell gondoskodnia, hogy visszaküldi részünkre (e-mailben, faxon vagy személyesen) aláírva:

  • az utazási szerződést
  • az utasok adatait tartalmazó adatlapot
  • valamint a hajóút lefoglalásához szükséges előleget vagy szükség esetén a teljes összeget, a megadott határidőn belül

Amennyiben a fenti három feltétel teljesül, Ön véglegesíti foglalását

4. lépés - Visszaigazolás

 

Az aláírt utazási szerződés és részvételi díj előleg vagy teljes összegének megérkezése után az Ön által megadott adatokkal véglegesítjük foglalását és az erről szóló dokumentumokat elküldjük, foglalásását visszaigazoljuk.

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak.
Amennyiben áraink Euróban vannak feltüntetve (partnerirodáinktól kapott formában), az eurós árak forintban történő befizetése esetén az adott partneriroda bankjának napi deviza eladási árfolyamát vesszük alapul.

még töltünk