Hajóutak a Norwegian Cruise Line fedélzetén, azaz minden ami NCL

Norwegian Cruise Line a hajós utazások innovátora, több mint 45 éves történelme alatt számos úttörő fejlesztéssel és hajózási tradíció megváltoztatásával vonta fel magára a figyelmet, a legkiemelkedőbb, hogy megismertette a szabadstílusú, „Freestyle” hajózást, mely sokkal több szabadságot és rugalmasságot ad az utasoknak. Napjainkban a hajótársaság mind a 11 hajóján a Freestyle hajózás élményét élvezhetjük, magunk szabhatjuk meg, hogy mikor mihez van kedvünk, mikor szeretnénk enni és mikor mibe szeretnénk öltözni, miközben a modern hajók számtalan lehetőséget kínálnak és szórakoztatnak. Természetesen a szolgáltatások minőségéből semmit sem adtak le, a kedvező áraik pedig a pénztárcánkat is kíméli. A fedélzeten számos étkezési lehetőség közül választhatunk, sehol sem találkozunk ennyi speciális étteremmel a tengeren, mint a Norwegian Cruise Line fedélzetein és ami a legjobb, hogy mindig mi dönthetjük el, mikor akarunk éppen enni. A flottához 2010-ben csatlakozott a Norwegian Epic hajó, fedélzetén a továbbfejlesztett Freestyle hajózással ismerkedhetünk meg, valamint számos új szórakoztató programmal bővült, mint a Blue Man Group, az eddig is sokszínű lehetőségek tára. 

Miért Norwegian Cruise Line? Mert…

 • Freestyle stílusú hajózást kínál, a legkisebb kötöttséget sem kell felvállalnia, nincsenek étkezési idők, éttermi ültetések, nincsenek öltözködési előírások, akár 20 féle étterem illetve étkezési lehetőség közül választhat az egyszerűtől az elegánsig, számtalan bár, étterem sport és szórakozási lehetőség várja.

 • A villák a luxus igényeket is maximálisan kielégítik, mint a Courtyard Villa, Garden Villa és a Delux Owner Suit kabintípusok, ezek a kabinok hajók legfelsőbb szintjein találhatóak a Jewel és az Epic –osztályba tartozó hajókon. Ezekben a luxus kabinokban élvezhetjük a privát pihenés előnyeit, privát kert és medence kényelmét mely számos egyedi szolgáltatással párosul, mindet egy nagy hajó fedélzetén, ahol ha akarunk bármikor elvegyülhetünk a többi utassal.

 • A room-service (szobaszervíz) non-stop hívható

 • 36 féle kabin típus közül választhatunk

 • Nickelodeon figurák a Norwegian Epic és Norwegian Jewel fedélzetén

 • Kedvező gyerekárak, már 99 €-tól

 • Változatos gyerek menük

 • Sport bár

 • Broadway stílusú show-műsorok

 • Éjféli büfé

 • Pizzéria és jégkrém bár

 • Las Vegas stílusú kaszinó

 

Kiknek ajánljuk?

 • Első hajózóknak, aktív utazóknak minden korosztályból, akik élményekkel teli utazásokra vágynak.

 • Tapasztalt hajózóknak, akik valami mást szeretnének kipróbálni

 • Kedvező ár-értéket kereső utazóknak, akik szeretik a szórakoztató programokat a pihenéssel vegyíteni

 • Akik szeretik a nagy hajókat, de kerülik az óriási megahajókat

 • Családdal utazóknak

 • Zene és sportkedvelőknek

Borravaló

A Norwegian a borravaló mértéket a vendég megítélésére bízza, ennek ellenére ne lepődjünk meg, mert automatikusan a számlánkat megterhelik az ajánlott borravaló mértékével, mely 12 USD naponta fejenként.

Ötözködés

Mivel a "Freestyle" hajózás magában foglalja, hogy nincsenek öltözködési szabályok, így mindenki azt viselhet amihez éppen kedve van, itt éppen úgy öltözködhet mint bármely más üdülőhelyen.

Desztinációk és Útvonalak

Alaszka

Karib-szigetek és a Bahamák

Mediterrán - Európa

Hawaii-szigetek    

Észak-Európa

Panama-csatorna és Mexikó

USA és Kanada keleti part

Kanári-szigetek  / Észak-Afrika

 

Flotta

 

 

  

  

  

 

  

  

  

 

  

  

  

 

  

  

  

       

Norwegian Encore Norwegian Bliss Norwegian Gateway  

Norwegian Epic

Norwegian Jade

Norwegian Dawn

Norwegian Gem

Norwegian Jewel

Norwegian Pearl

Norwegian Sky

Norwegian Spirit

Norwegian Star

Norwegian Sun

Pride of America

 Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line - Gyerekek a fedélzeten

A 2 – 17 éves gyermekek részére megtervezett gyermekprogramjaink igazán szórakoztatóak és rugalmasak. Jól képzett tanácsadóik korosztályra szabott programok egész garmadáját vonultatják fel, így minden gyerek pontosan annyira élvezni fogja az utazást, mint Önök! Mi több, hajóinkon gyermekeik szórakozva tanulhatnak. A legkülönfélébb játékoktól az ösztökélő tanulószobákon át gyermekeinek oly sok szórakoztató programon vehetnek részt, hogy ez út biztosan meghatározó élmény lesz életükben! A tengeren töltött napok során megszokott programokon túl, az NCL szakképzett személyzete, egy névleges díj ellenében további csoportos foglalkozásokat tart 2-12 éves gyermekek részére.

Ez az izgalmas program személyre szabott ajándékokkal, és üdítő szökőkutak végtelen sokasága kedveskedik a gyerekeknek. Minden kiosztásra kerülő hátizsák tartalmaz egy baseball sapkát, napszemüveget, poggyászcímkét, és egy eredeti Kid’s Crew Program pólót. A hátizsákok színe, és dizájnja alkalmanként változhat.

Az újratöltődő üdítő szökőkutak mellett kínálatunkban szerepelnek személyre szabott üdítős poharak, szívószálak, valamint korlátlan italfogyasztás, melyeket külön-külön lehet megvásárolni.  A 13 – 17 éves korosztály a Tini Útlevél program keretében 20 különféle alkoholmentes italból választhat, melyek között megtalálhatók gyümölcsturmix különlegességeink is. A tinik továbbá szabadon élvezhetik a délutáni táncpartikat a DJ-kel, ahol pizzával és korlátlan alkoholmentes italfogyasztással kedveskedünk nekik. Természetesen mindannyian meghívást kapnak az utazás utolsó napján tartott búcsúpartira.

Ön ide akar jönni. Ők is ide akarnak jönni. Ön lazítani szeretne. Ők is.

Hogyan tudna mégis önfeledten belefeledkezni a nyaralásba, gyermekeiddel az oldaladon? Mi megmondjuk! Hozza őket is, és legyen részük egy fergeteges vakációban. Külön, s mégis együtt.

Az NCL gyermekprogramja (Kid’s Crew) mindezt lehetővé teszi. Olyan ez, mint egy végtelen szünidő. Ottalvós tábor, kicsit felturbózva. Mert a gyermekeinek itt biztosan nem lesz honvágya, és mégsem lesznek láb alatt. Ön nyugodtan élvezhet egy masszázst, miközben gyermekei épp kincsvadászaton vesznek részt. Vagy rulettezzen, miközben ők kempingeznek. Vagy látogassa meg a Csokiimádók büféjét, míg ők párnacsatáznak egy pizsamapartin.

Minden egyes perc, melyet a Kid’s Crew programban töltenek, szakképzett személyzet felügyelete alatt telik. Gárda tagjait neves egyetemek és szervezetek sorából választják ki gondosan. Minden jelentkező egy speciális képzési programban vesz részt, ahol elsajátíthatják azt a tudást, mely alkalmassá teszi őket feladatuk ellátására, beleértve a különleges bánásmódot igénylő gyermekek ellátását is. Így egy igazán különleges programmal állnak elő gyermekeik szórakoztatása érdekében.

Van itt minden, mi a tökéletes szórakoztatáshoz szükséges. Cirkusz, kézművesség, parádék, sportok, játékok, mesemondás, és természetesen party! Sátras kempingezés zseblámpákkal, főzőiskola, ahol elkészíthetik saját egyedi pizzájukat és palacsintájukat. Pólófestés, arcfestés, medenceparti "root beer " parti. A Norwegian Privát szigetén kincsvadászat, és homokvár verseny.

Náluk még a parti kirándulásokat is a családokra szabták.

Természetesen számtalan programlehetőség kínálkozik a közös időtöltésre is. Játsszanak le egy családi meccset kosárlabdapályánkon, menjenek el együtt különleges bűvészelőadásunkra, vagy egyszerűen csak hagyják őket nyerni asztaliteniszben.

S hogy mi van vacsorára?

Ezt Ön dönti el. Az egész család együtt vacsorázhat elegáns éttermeink egyikében, de lehetőségük van eltölteni egy romantikus estét kettesben is, míg gyermekeik társaikkal közösen fogyasztják el spagettiből és húsgolyókból álló vacsorájukat. 8 különböző ínycsiklandó menüből választhatnak, melyek még a legválogatósabbakat is kísértésbe hozzák. És természetesen, csak a biztonság kedvéért, mindig van náluk némi mogyorókrém és lekvár…

Ami azt illeti, nem is igazán tisztázott, hogy a család mely tagjai élvezik jobban Kid’s Crew programunkat. Hiszen miközben ők felejthetetlen élményekre tesznek szert, Ön is számos felnőttekre szabott program közül választhat szabadon. Egy aerobik óra? Iratkozzon fel azonnal! Egy bensőséges vacsora a Le Bistro-ban?  Kérem kövessenek! Egy kis black jack? Tegye meg tétjeit! Smile

Amint látja, nem csak gyermekei részesülnek majd az összes mókában. S mivel szinte minden benne van az árban, gyermekei nem fogják folyton pénzért zaklatni.

Gondoljon csak bele. Gyermekeinek úgy okozhat örömet programjaink által, hogy közben Ön szabadon azt tehet, amit csak akar. Ilyen vakációban még sosem volt része! Egy családi vakáció Norwegian Cruise Line stílusban!

Hogyan is zajlanak a gyerekprogramok?

A tevékenységeket korcsoportonkénti bontásban hozták létre, az alábbiaknak megfelelően:

Junior matrózok (2-5 évesek)

A számukra összeállított programok immár egész évben elérhetőek. Az alábbi programokkal igyekszenek a kedvükben járni:

mesedélután, pólófestés, kézműves foglalkozások, arcfestés, bűvészelőadások, tengeri cirkusz. Ezen kívül kül- és beltéri játékaink tengernyi vidámságot hoznak életükbe.

Első tisztek (6-8 évesek)

Az első tisztek az alábbi programokban vehetnek részt:

bolondos főzőkurzusok, dekoratív pólófestés, közös éneklés, medenceparti root beer parti. A Kid’s Crew program keretén belül privát szigetünkön további érdekes programok várnak első tisztjeinkre, mint pl. egy izgalmas kincsvadászat, vagy egy homokvár építő verseny.

Navigátorok (9-12 évesek)

A navigátorok kincskereső játékon, és egyéb videojátékokon tesztelhetik tudásukat. Az estéket pizsamapartik, mozizás, és sátras kempingezés teszi izgalmassá.

Tinik (13-17 évesek)

Az NCL egész nap igyekszik a tinik kedvében járni. Napközben medencepartik, röplabda- , kosárlabda játékok, ismerkedő játékok, műveltségi vetélkedők színesítik utazásukat, míg esténként látványos Broadway stílusú show, tini disco és más tematikus foglalkozások szórakoztatják őket.

Mit tartalmaz a program?

A Kid’s Crew program tengernyi szórakozási lehetőséget foglal magába. A gyermekek minden nap megkapják saját Hírharsonájukat, mely az aktuális programokról tájékoztatja őket.

A program keretein belül a gyermekek egy tiszteletbeli séfsapkára is szert tehetnek, mely kreatív főzőkurzusainknak elengedhetetlen kelléke.  A scrapbook készítő foglalkozás alkalmával gyermekeik azon nyomban megkreálhatják képes élménybeszámolójukat. Az ifjú kis matrózok születésnapjukat is megünnepelhetik újdonsült barátaikkal.

A programok biztonságáról és gördülékenységéről szakképzett személyzet gondoskodik.

Személyzet minden tagja egy speciális képzési programban vesz részt, ahol elsajátíthatják azt a tudást, mely alkalmassá teszi őket feladatuk ellátására, beleértve a különleges bánásmódot igénylő gyermekek ellátását is. Gyermekprogramjaink egész évben elérhetők, minden programunk térítésmentes.

Az információk tájékozató jellegűek, a hajótársaság a változtatás jogát fenntartja.

Hajóutak a Norwegian Cruise Line fedélzetén, azaz minden ami NCL