Karibi hajóutak - hófehér homok, türkízkék tenger és Pina Colada


Nem nehéz megtalálni az okát, hogy miért választja több hajózó a Karib-tenger és a Bahama szigeteit, mint bármely más desztinációt. A meleg klíma, a hangulatos kikötők saját romantikus hangulattal, a több ezer fehér homokos csodás tengerpart, adómentes vásárlási lehetőségek, kristálytiszta tenger színes élővilággal, érintetlen korall zátonyok... mind külön-külön is erős vonzerővel rendelkeznek, de együttesen verhetetlen kombinációt alkotnak.

De ez a régió, amely dél Florida partjaitól egészen Dél-Amerika partjáig húzódik,sokkal többet rejt, mint napsütés, tenger és homok. Egy térségben sem találunk annyi féle és változatos hajóútvonalakat, mint itt, a két napos hajóúttól kezdve a több hetes útvonalakig. A legtöbb óceánjáró Florida kikötőiből indulnak, de találunk útvonalakat, melyek New York-ból,  New Orleans-ból Galveston-ból vagy San Juan-ból indulnak.

Karibi hajóutak - hófehér homok, türkízkék tenger és Pina Colada Karibi hajóutak - hófehér homok, türkízkék tenger és Pina Colada Karibi hajóutak - hófehér homok, türkízkék tenger és Pina Colada Karibi hajóutak - hófehér homok, türkízkék tenger és Pina Colada