Hawaii hajóutak

 

Az elveszett paradicsomot megtaláltuk! Buja trópusi növényzet, látványos vízesések, csodás virágok, ananászültetvények lélegzetelállító tengerpartok, működő vulkánok és kedves mosolygós helybeliek mind hozzájárulnak a színes és egzotikus nyaraláshoz a Hawaii-szigeteken.

Annak ellenére, hogy ezek a szigetek nagyon messze vannak tőlünk elérhetőbbek, mint gondolnánk A Hawaii-szigetek az USA nyugati partjától csupán néhány óra plusz repülésre van, de nem kell feltétlenül egészen a Hawaii-szigetekig repülnünk, a legtöbb hajótársaság a szigetekre Ensenada (Mexico) Vancouver (Kanada) vagy Los Angeles kikötőjéből indítja útjait. Ezek a hajóutak átlagosan 5 napot töltenek a tengeren, mielőtt elérik a szigeteket, vagy amennyiben onnan indulnak a fent említett kikötőkbe érnek vissza és szintén 5 napot töltenek a tengeren hazafelé. Amennyiben 7 napos Hawaii hajóútra vágyunk kihagyva a sok tengeren töltött napot, akkor a Norwegian Cruise Line Pride of America hajóját kell választanunk, amelynek jellegzetessége, hogy amerikai zászló alatt hajózik és így ez az egyetlen hajó, ami megengedheti, hogy kizárólag csak amerikai kikötőket érintsen az útvonala során.

A modern hajótársaságok közül a Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line és Royal Caribbean Int., a prémium hajótársaságok közül a Princess, Holland America Line és a Celebrity kínál változatos útvonalakat a Hawai’i szigetekre. 

Hawaii-szigetekről további tudnivalókat, kirándulásokat , látnivalókat itt olvashat tovább >>

Hawaii hajóutak Hawaii hajóutak Hawaii hajóutak Hawaii hajóutak